Trabiss Lasermachines

Naast de diverse meetgereedschappen levert en produceert Trabiss International ook Lasermachines zoals;

De productie werd tot voorkort in Griekenland tot stand gebracht, onlangs hebben wij besloten om de productie naar Nederland te halen om de hoge kwaliteit en levertijden te kunnen waarborgen. Doordat wij zelf verantwoordelijk zijn voor de productie is maatwerk voor ons geen probleem, Trabiss International denkt met u mee om de machine van uw keuze aan te passen cq geschikt te maken voor uw productie- werkomgeving.

Hieronder een kleine greep welke type CO2 en fiber lasermachines wij produceren en kunnen leveren.

CO2 Lasermachine TI-1070

De Trabiss CO2 lasermachine TI-1070 combineert eenvoud met hoogstaande technologie.
Door de hoogwaardige bouw, gebruiksvriendelijke software en bedieningspaneel is de Trabiss CO2 lasermachine TI-1070 een ideale machine voor zowel beginnende als professionele gebruikers.

Met de Trabiss CO2 lasermachine TI-1070 heeft u eindeloze mogelijkheden in het graveren en snijden van diverse materialen zoals karton, hout, acryl, leer, glas (alleen graveren).

Fiber laser snijmachine TI-1390F

Een fiber laser snijmachine is met uitstek de lasermachine voor het snijden van metalen platen. De Trabiss fiber laser snijmachine TI-1390F kan geleverd worden met een laserbron van 1kW tot en met 6kW. Zo kunt u bijvoorbeeld met een 1kW door 10mm staal snijden, en door 6mm RVS. De Trabiss fiber laser snijmachine is een ideale lasermachine voor kleine bedrijven, prototyping bedrijven, engineering bureaus en metaal productiebedrijven.

Fiber laser markeermachine TI-FML-30

Fiber markeerlasers worden veel gebruikt in de medische- auto- vliegtuig en audio industrie. Daarnaast zijn fiber laser markeermachines zeer geliefd bij reclame bedrijven, gift shops en graveer bedrijven.

De Trabiss fiber laser markeermachine TI-FML-30 werkt snel en zeer nauwkeurig en is geschikt voor productie werk voor het markeren/graveren van kleine onderdelen in metaal of kunststof.

Bezoek onze machine website op trabiss-machines.nl voor de volledige range aan lasermachines en cnc gestuurde machines die wij leveren.

Liever direct contact opnemen? Klik hier