Trabiss International

Bij Trabiss International kunt u sinds 2006 terecht voor digitale uitlezingen, meetapparatuur en meetgereedschap. Met digitale uitlezing kunt u met bijvoorbeeld uw draaibank of freesmachine zeer nauwkeurig werken.

Al zo’n 15 jaar leveren wij digitale uitlezingen in binnen- en buitenland aan zowel particulier als professional, waaronder prototyping- en productiebedrijven. Ook bieden wij maatwerk aan. Neem contact met Trabiss International op over de mogelijkheden.

Onze andere tak van sport bestaat uit laser graveer-, markeer- en snijmachines. Deze zijn breed inzetbaar in de machine- en apparatenbouw, industriële productie en instrumentenbouw. Op onze machine-website vindt u meer informatie hierover.

Scherp prijs-kwaliteitbeleid

Achter Trabiss International schuilt een passie voor techniek. Die passie delen we graag met onze Nederlandse en internationale klanten. Met een scherp prijs-kwaliteitbeleid streven we ernaar de drempel tot kwaliteit zo laag mogelijk te houden.

Bovendien delen we ook graag onze kennis en ervaring: bij Trabiss International bent u verzekerd van een hoog serviceniveau. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op of neem een kijkje bij de reacties van onze klanten.

Digitale uitlezingen

Trabiss International is hét adres voor digitale uitlezingen voor draai- en freesbanken. We bieden een ruim assortiment digitale uitlezingen voor zowel particulieren als ondernemers en bedrijven.

  • Bent u op zoek naar een uitlezing met twee of drie assen?
  • Wilt u de laatst opgeslagen positie van de coördinaten kunnen terugvinden?
  • Wilt u de richting van de linialen kunnen instellen?

Op onze website vindt u de diverse sets inclusief kenmerken en mogelijkheden. Staat het door u gewenste product er niet tussen? Neem dan contact met ons op: we kijken graag wat we voor u kunnen betekenen.

Meetapparatuur

Meten is weten: nauwkeurige metingen zijn veelal essentieel voor goede resultaten. Trabiss International biedt onder andere (digitale en analoge) meetklokken en digitale schuifmaten. Ook bieden we de schuifmaathouder van Calipon®: hét Nederlandse merk dat de houder speciaal ontwikkelde voor de gebruikers van schuifmaten. Bekijk hier alle meetapparatuur.

Daarom Trabiss International

  • Snelle response
  • Oplossingsgericht
  • Wereldwijde levering
  • Internationaal netwerk

Referenties

Het eerste contact: goed geadviseerd en gezellig te woord gestaan door Peter staat open voor vragen cijfer 9
De offerte: keurig volgens afspraak en direct verzonden ter goedkeuring cijfer 9
De verzending: de speciale wensen voor de verzending precies zoals afgesproken cijfer 9
De levering: goed beschermd, de set is werkelijk compleet, boutjes, vulplaatjes,aarddraad, kabelbeugels, ringetjes en een heel klein minpunt geen bindtouwjes om kabels vast te zetten Cijfer 8.5

Totale beoordeling: De set ziet er zeer goed uit, werkelijk aan te bevelen cijfer 9. Een voorbeeld voor vele leveranciers.

Zeer tevreden met de DRO.
Kleine minpunten:
* geen Nederlandse handleiding voor uitleg en beschrijving van de functies.
* de meegeleverde steuntjes waren in de verste verte niet bruikbaar

Gemakkelijk te bedienen en te monteren en in te stellen met telefonische ondersteuning.
Zie ook deze review op Youtube vanaf minuut 30: https://www.youtube.com/watch?v=07DmoAJirm0

Ik heb bij deze firma een digitale uitlezing met 2 stuks linialen besteld en in goede orde snel ontvangen,deze heb ik gemonteerd op een draaibank van emco maximat super 11 en ben zeer tevreden over het product.
De prijs is ook goed. Nergens goedkoper te krijgen.
Enig nadeel is de beschrijving in boekje is in het ENGELS als dat nu omgezet kan worden in nederlands dan is er geen betere leverancier.

Ben zeer tevreden over de uitlezing,meer als genoeg functies, ik vond de manier waarop ik geholpen ben telefonisch en per mail heel netjes, het volgende wordt voor mij ook een uitlezing voor op de freesbank,

John Wolfs

Prima levering netjes onbreekbaar verpakt. Klantvriendelijke ondersteuning en technisch goed advies.
product werkt goed. Engelse handleiding.

Zeer tevreden over de communicatie en de geleverde spullen. Met name de manier waarop je geholpen en ondersteunt wordt spreekt mij heel erg aan. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een DRO voor zijn machine.
De DRO bezit talrijke functies welke het draaien een stuk comfortabeler maken.

Zeer net setje en vrij universeel toe te passen op elke draaibank. Houd er wel rekening mee dat de standaard beugels niet altijd passen bij elke draaibank, beschikking over een freesmachine is dus wel handig!

De uitlezing werkt perfect en maakt het draaien een stuk aangenamer!

Ik heb de D60-3V 3 assen DRO met de DC-11 1um en DC11F 1um glaslinealen voor mijn draaibank gekocht en ben hier zeer tevreden over, het werkt echt perfect. De prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend. Ook de service is prima in orde.

De D60-2v Is een mooi product goed afgewerkt zeer uitgebrijd en werkt perfect.
Zeer makkelijk te monteren en in te stellen (Engelse taal wel vereist).
De telefoniese info is perfect .
En het belangrijkste is dat het BETAALBAAR is , ook voor de klijne beurs
Er zullen vast bedrijven uit de omgeving op jullie site rond gaan neuzen ,is mij verteld door werkgever,s.
Beoordeling een 100%GOED.

Ik ben zeer tevreden over mijn digitale uitlees set het kwam mooi verpakt en erg compleet binnen.
De kommunikatie met Trabiss daar kan ik niet anders van zeggen dan super.
En dan nog de prijs die is vind ik wel heel erg netjes voor wat je er voor krijgt dus wat mij betreft zou ik zes sterren geven als dat gekund had.

Trabiss International deelt meer

Trabiss International steunt de Nederlandse stichting
Voedselbank Kop van Noord met een jaarlijkse financiële bijdrage.

De periode 2013-2015 hebben wij de stichting Care for Brazil ondersteund.
Kijk voor meer informatie op de website www.careforbrazil.nl