Nieuwe producten, nieuwe website

Nieuwe producten, nieuwe website

0 Reacties/in /door

De laatste maanden hebben we een paar mooie dealer schappen mogen toevoegen. Vanaf juli zijn wij dealer geworden van 77 lubricants en kunnen nu ook olie, vet en garagezeep leveren. De koel- en snijolie laat nog even op zich wachten maar is nu volop in ontwikkeling. We zullen de producten spoedig op de (nieuwe) website gaan toevoegen.

U las het waarschijnlijk al: een nieuwe website. Door de groei in onze producten willen we graag de website duidelijker maken, gebruikersvriendelijker en met name onderscheid maken in de machine verkoop en de levering van meetgereedschappen. Achter de schermen wordt er hard gewerkt om de websites klaar te maken. Dit zal nog even duren, dus heeft u vragen over producten die wij nog niet hebben geplaatst op onze website bel of mail dan gerust.

We zijn ook trots op onze nieuwe dealerschap van Syil cnc machines. Syil maakt al jaren kwalitatief zeer goede cnc machines. Zowel de freesmachines / bewerkingscentra als de draaibanken kunnen we leveren.
Syil onderscheid zich in de markt door het gebruik van hoogwaardige componenten, hoogwaardig staal (vergelijkbaar met Taiwanese, Japanse kwaliteit), een enorme keuze in machines, ATC en de flexibiliteit in cnc controllers zoals bijvoorbeeld Siemens, Fanuc en Adtech.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *