Nieuwe simpele digitale uitlezing toegevoegd

Nieuwe simpele digitale uitlezing toegevoegd

0 Reacties/in /door

We hebben een simpele maar kwalitatief hoogwaardige digitale uitlezing toegevoegd voor één, twee of drie assen. Ze kunnen worden gebruikt op alle machines. Vaak worden deze uitlezingen gebruikt als lengte meetsysteem.
DC-501
We hebben ook magneet encoders toegevoegd op onze webshop. Magneet encoders zijn gemakkelijk te monteren, op elke gewenste lengte in te korten en hebben beschermingsklasse IP 67. Als u vragen heeft of een offerte wilt voor magneet encoders neem dan contact met ons op of kijk op onze website.
DM-A-23

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *