Nieuwe producten toegevoegd

Nieuwe producten toegevoegd

0 Reacties/in /door

Vanaf vandaag leveren wij ook digitale uitlezingen en lineaire encoders van BiGa een Aziatisch bedrijf dat hoogwaardige digitale uitlezingen en lineaire encoders (glazen schalen) levert. De prijzen zijn ongelooflijk laag in vergelijking met de kwaliteit. BiGa levert een zeer sterke lineaire encoder met dikker glas dan normaal gebruikt (5 mm gebruikt, 3 mm is normaal). Door het dikkere glas zijn de linialen zelfs onder de zwaarste omstandigheden nauwkeurig en betrouwbaar. We zullen meer digitale uitlezingen en lineaire encoders toevoegen van hen in de komende weken.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *