Levertijd en nieuwe artikelen

Levertijd en nieuwe artikelen

0 Reacties/in /door

Na de viering van het Chinese Nieuwjaar draait de productie weer op volle toeren en zijn de levertijden weer op normaal niveau.

Zoals eerder vermeld gaan we de website uitbreiden met nieuwe artikelen. Na een zorgvuldige selectie hebben wij een nieuwe leverancier gevonden van digitale uitlezingen. Zij leveren vergelijkbare producten maar zijn erg vooruitstrevend. Zo leveren zij diverse uitleeskasten en lineaire encoders die geschikt zijn ter vervanging van Fagor of Heidenhain uitlezingen of lineaire encoders. Daarnaast komen zij binnenkort ook met een LCD uitleeskast en hebben zij zwaarder uitgevoerde lineaire encoders in hun programma die voorzien zijn van dikker glas. Door het dikkere glas zijn de langere encoders minder gevoelig voor vibraties.

Ook verwachten wij zeer binnenkort de eerste voorraad digitale schuifmaten.

Bijgaand alvast wat afbeeldingen.

Dig._cal._150mm_3-key_0008

BC20-2L_small

2 Axes Milling DRO Set_small

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *